Estetska kirurgija intime

 

Estetskom kirurgijom i medicinom unapređujemo kvalitetu života korigirajući stanja na koži, licu i tijelu stečena rođenjem i promjenama tijekom života. Poklonite si zdravlje i ljepotu uz pomoć vrhunskih liječnika i kirurga, te ljubaznog, visoko educiranog i profesionalnog osoblja u moderno uređenom Centru za stomatologiju te estetsku i vaskularnu kirurgiju Poliklinike Premium Dent.

 

Uz estetske zahvate na licu, tijelu i koži konačno je moguće ukloniti probleme i anomalije na području intime. Podvrgavanje zahvatima estetske kirurgije intimna je i vrlo osobna odluka pojedinca, a u Poliklinici Premium dent pod punom diskrecijom dobiti ćete profesionalnu, specijaliziranu i personaliziranu uslugu prema najvišim standardima kvalitete.

 

Ukoliko ste zainteresirani za zahvate estetske kirurgije muške ili ženske intime, za detaljne informacije i savjete stručnjaka obratite nam se s povjerenjem. Početne konzultacije s našim stručnjakom detaljno će Vas informirati o pojedinostima zahvata i olakšati Vam odluku o izboru za Vas najbolje metode.

On line prijava

Posljednje novosti

16.06.2014.

Dragi klijenti! Kako bismo Vam pomogli u sprječavanju zubnih i drugih zdravstvenih oboljenja, osmislili smo posebne preventivne stomatološke sistematske pakete pomoću kojih možete na vrijeme otkriti eventualne probleme i tako očuv... (opširnije)

Virtualna šetnja

Kako do nas ...