Preventivni stomatološki paketi

Dragi klijenti!

Kako bismo Vam pomogli u sprječavanju zubnih i drugih zdravstvenih oboljenja, osmislili smo posebne preventivne stomatološke sistematske pakete pomoću kojih možete na vrijeme otkriti eventualne probleme i tako očuvati Vaše zdravlje.

Zdravlje je najvažnija stvar svakog čovjeka. Dio nas o kojem možda najmanje vodimo brigu su naši zubi, a oni su najčešće prvi organ na kojemu počinju brige. Briga o zubima počinje već s nicanjem prvih mliječnih zuba, no najčešće im tijekom života ne posvećujemo dovoljno vremena i pažnje. Zubi mogu biti uzrokom raznih težih zdravstvenih oboljenja, a zubne infekcije ostavljaju posljedice na drugim vitalnim organima poput srca, očiju, bubrega, zglobova i kože.

Naš stomatološki sistematski paket uključuje:

- ortopan snimku (dentalni zubni rentgen)
- čiščenje, poliranje i fluoridaciju zubi
- pregled i konzultacije stomatologa
- pregled specijalista drugih grana stomatologije ukoliko se za to ukaže potreba
- upute o oralnoj higijeni i pravilnom pranju i održavanju zubi.

Promotivna cijena ovog stomatološkog sistematskog paketa je 490,00 kuna. Svakog klijenta koji obavi ovaj sistematski paket u našoj Poliklinici Premium Dent za brigu o svom oralnom zdravlju nagrađuje popustom od 15% na eventualne zahvate koji će mu biti potrebni!

Mi brinemo o Vama.

Vaš Premium Dent.

On line prijava

Posljednje novosti

16.06.2014.

Dragi klijenti! Kako bismo Vam pomogli u sprječavanju zubnih i drugih zdravstvenih oboljenja, osmislili smo posebne preventivne stomatološke sistematske pakete pomoću kojih možete na vrijeme otkriti eventualne probleme i tako očuv... (opširnije)

Virtualna šetnja

Kako do nas ...